29 Kasım 2015 Pazar

"vuque" ile Soru&Cevap Twitch Yayını

Vuque ile soru cevap

    Dün Wot Blitz FanPage Twitch kanalımızda Vuque ile gerçekleştirdiğimiz soru cevap izleyenlerin de katılımıyla eğlenceli bir yayına dönüştü. Yayında kendisine sorulan soruları Vuque mümkün mertebe cevaplandırdı.

    Yayının soru cevap kısmının başlamadan yaşananlar izleyicileri şaşırttı. Sahan415 sorduğu ilginç sorularla Vuque da dahil olmak üzere herkesin sabrını zorladı.Gelelim asıl sorulara neredeyse tüm cevaplarda biz şunu fark ettik. Wot Blitz bir mobil oyun olduğu için yeni gelen oyuncular ve eski tecrübeli oyuncular olarak iki grup haline ayrılmış durumda ve bu iki gruba da hitap etmesi açısından eklenecek her yeniliğin iyice tartılıp , düşünüldükten sonra eklenmesi gerekliymiş. Örnek vermek gerekirse, ''mürettebat sisteminin bilgisayardaki ile aynı olma ihtimali söz konusu mu?'' sorusuna karşılık geliştiricilerin bu soruya ''Şuan ki sistemin bile çok karışık olduğunu düşünüyoruz.'' gibi bir cevap verdiklerini dile getiren Vuque aslında bir çok sorunun da cevabını vermiş olduğunu söyleyebiliriz.Burada şunu belirtmek istiyorum noobların bizi oyunda da bırakmadığı gibi geliştiricilerin de nooblara karşı imtiyazlı davrandığını görmek bizleri şaşırtmadı diyebiliriz.
Haber muhabirimiz olan Katil06_1 oyunculardan derlediğimiz soruları bir an önce merakın giderilmesi için Vuque'a yöneltti hatta bir ara kendini o kadar kaptırmış ki Vuque ''Dur biraz soluk alalım yahu'' diyerek muhabirimizin hızını yavaşlatmaya çalıştı diyebiliriz. En çok merak edilen soruların cevaplarını verelim hemen öncelik olarak klanların işleyişine yönelik savaşlar, klan amblemleri ve bu amblemlerin tanklar üzerinde görebilmek gibi ve yine önemli bir nokta olan eğitim odaları ile birlikte yeni oyun modlarının  geleceği hakkındaki sorulara genel itibari ile 2016 yılında bu yeniliklerin çoğunun getirilmesinin düşünüldüğünü söyleyebiliriz.Fransız ağacı ki şarjörlü tanklar demek oluyor oyuna uzun süre gelmeyeceğini duymak Fransız tank severleri üzdü ve kamuflajların da yakın tarihte değil belki ama planların arasında olduğunu görmek bizleri mutlu etti.Yeni ülkelerin gelmesi durumu ise bildiğimiz bir şey var Japon ağacının çok yakın bir tarihte gelecek olması ve 2016 yılı içinde de bir ülkenin oyuna dahil edilmesi planların arasında olması yine bizi mutlu eden haberlerden biri son olarak yeni haritaların özellikle Himmelsdorf gibi şehir haritalarının geleceğine dair planların mevcut olması Wot Blitz severleri sevindiren diğer haberler arasında.Güzel bir yayındı yayınımızı tekrar izlemek isterseniz aşağıdaki linkden tekrarına ulaşabilirsiniz. :)

                                      https://www.youtube.com/watch?v=hJ-v9-yrnwc

Vuque'nun yayın sonu hali 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder