22 Kasım 2015 Pazar

Tanklar Herşeyim

WotBlitz'den Sonra

   Wot Blitz'in hayatımız üzerine etkisi sizce nasıl? Yaptığımız bir araştırmaya göre Tanklarla çok haşır neşir olan kişilerin beyinlerinde yeni bir sarmal oluştuğu ve bu sarmalın tanka benzediği görülmüştür. Görme yetisini ve düşünme yetisini beyninin bu kısmıyla yaptığı düşünülmektedir. 


   Tankçılarımıza yaptığımız bazı testler sonucunda kişinin hobileri doğrultusunda beyninde deli fırtınaların döndüğünü gördük. Misal çiftçi bir tankçımızın t95 ile ekinlerini biçebileceğini düşündüğünü gördük ve bu bizi oldukça endişelendirdi.:ohmy:

   Başka bir tankçımız bu sefer bu düşüncesini hayata geçirmiş ve motorsikletini tanka çevirmiş.:confused:

  Keşke sadece bunlarla kalsa emekli bir makinist her iki aşkını bir araçta birleştirerek motorsiklet tankına olan şaşkınlığımızı kursağımızda bırakıyor.


  Testden geçirdiğimiz bazı tankçılarımız hayalini sadece halüsinasyon yoluyla yani faaliyete geçirmediğini görmek bizi mutlu etti desek mi yoksa daha da tedirgin mi etti desek bilemedik.


   Bu kişilerin bazıları eşyaları tanka benzeterek bazıları hayvanları tanka benzeterek gerçekleştiriyor. 


   Ama ne türlü nasıl olursa olsun tanklar hayatımızın bir köşesini doldurduğunu ve bundan mutlu olduğumuzu biliyoruz. Wargaming'e tankları cebimize getirdiği için çooook teşekkür ediyoruz. :medal:

Tanklar sizinle olsun.:great:


5 yorum:

  1. Motorsikleti tanka çevirmiş diye yazmışsınız ancak yanlış bilgidir bu ikinci dünya savaşında Almanların zorlu arazi şartlarında yol alabilmek için tasarladığı bir araçtır.
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düzeltmeniz için teşekkür ederim ancak burada gerçek bilgilerden ziyade espri yollu benzetmeler yapmak istedim :)

      Sil
    2. Anladım kusura bakmayın.

      Sil
  2. Bu arada fikir çok güzel tebrik ediyorum.
    Sürekli takip edeceğim bir site elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz :) İlgilenmeniz bizi ayrıca mutlu etti :)

      Sil