15 Ekim 2016 Cumartesi

Wot Blitz Türk Klanları Birliği


United Clans Of Turkey

   Geçtiğimiz günlerde yaşanan olumsuz tartışmalar ve türk klanlarına yapılan haksızlıklar nedeniyle ClanTurk subayı Uykusuz_Adam önderliğinde yapılan toplantı sonucunda çıkan kararlar herkesi mutlu etti. Aşağıda Uykusuz_Adam'ın yazdığı metinden çıkan kararları ve birlikte şuan için yer alan klanları görebilirsiniz.


Lütfen dikkat!

Değerli tankçılar.. Bugün Türk klan komutanlarıyla yapılan toplantı sonrasında, 14 Ekim 2016 tarihi itibariyle Wot Blitz Eu serverında bulunan Türk klanları, Wot Blitz Türkiye Klanları Birliği (United Clans Of Turkey) çatısı altında toplanmış bulunmaktadır. Bu birliğe emeği geçen, katılan tüm sağ duyulu klanlarımız için hayırlı olsun..

Bu toplantı dahilinde alınan ortak hareketimizle birlikte, ilk toplantıdan çıkan önemli kararlarımız var. Bu kararları tüm Türk oyuncu ve klanlarıyla paylaşmak istiyoruz..

Bugünden itibaren birlik çatısı altında olan tüm klanlarımız, turnuvalarda ve klanlar arası, dolayısıyla  da oyuncuları için, birlikte alınan kararları tavizsiz uygulayacaklardır..

1- Hiç bir Türk oyuncunun diğer Türk oyuncuya mukaddesatına, manevi değerlerine, ailesine vs. küfür etmesi (Ne facebook, ne forum nede oyun içinde) hoş karşılanmayacak ve kabul edilmeyecektir.

2- Küfür eden kişi hangi klanda olursa olsun klanından gönderilecek ve birlik çatısı altında bulunan hiç bir klana da kabul edilmeyecektir.

3- Basit atışmaların, şakalaşmaların dahi sonucunun ağır küfürleşmelere sebep olduğunun tespitinden ötürü, bundan böyle hiç bir birlik klanlarının üyeleri, bir diğerini aşağılayıcı, tahrik edici sözler sarfederek küçük düşürmeyecek ve nasıl ki klan içerisinde adeta bir aile birlikteliği yaşıyorsak, tüm Türk klanlarındaki oyuncularda birbirine bu saygı ve mesafede yaklaşmak zorunda olacaktır.

4- WG ya da herhangi bir kurum tarafından, bir Türk klanı haksızlığa uğradığında, Birlik klanlarının istisnasız hepsi, tüm oyuncularıyla; gerek forumlar, gerek sosyal medya, gerekse resmi makamlar nezdinde ortak tepki ve eylem koyacaktır.

5- Türk klanları aralarında gelişmeye ve geliştirmeye yönelik çalışmalar yapacak, eğitim maçları gibi çeşitli aktivitelerde bir araya gelinecek. Ve bunların sadece antremanlar olduğu akıldan çıkarılmadan, skor, sayı gibi durumlar göz ardı edilerek dostluk çerçevesinde sürdürülecektir..

Bu çerçevede alınan kararların kesin ve istisnasız olduğunun altını çizerek. Klan komutanlarının bilgiyi paylaştığı, klan üyelerinin tamamına ulaştırıldıktan sonra geri dönüşün olmayacağını bilmenizi ve klaveye eliniz gittiğinde birliğin ciddiyetinin farkına varmanızı tavsiye ederiz.. Hepinize bol kill'li damage'lı oyunlar.. ;)

Birlik Üyesi Klanlar;

- ATA
- BJK
- CLTR
- CZZR
- GOKTR
- GOLGE
- M8
- NEFES
- P4RS
- SAS
- ST4R
- TRWAR
- TSK
- TTR
- ULUS

Not:
1- Eksik klanlar olabilir lütfen bildirin Birlik listesini güncelleyelim..
2-Birliğe henüz katılmamış fakat isteyen Türk klanları irtibata geçsinler..

3 yorum:

  1. Hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  2. wotb adım tankarda28 oynamak isteyen arkadaşlar eklesinler yaşım 16 burada bulunan klanlarada girmek isterim zaten istek atacağım (oyundaki adımla dalga gecmeyın wot hesabımı wot ilk çıktığında falan açmıştım o zaman küçüktüm isim bulamayıp tankarda28 yapmıştım)

    YanıtlaSil