11 Kasım 2015 Çarşamba

2.3 Güncellemesi

Güncelleme sabahı

    Bugün güzel bir güncelleme sabahına uyandık. Kanal haritası ve yeni klan logoları nelermiş inceleyelim.

     Öncelikle Kanal haritasıyla başlamak istiyorum.
     Bu bölge haritanın tam ortası ilk savaşınız ise ve bu bölgede olduğunuzu anlarsanız çok dikkat edin yoksa düşman takım bir anda spotlanıp sizi haşlamaya başlayabilir,tecrübeyle sabittir bu bilgi ;)  :arta:
    Bu bölge ise dere yatağının olmasından dolayı çok çamurludur, birde üstüne çok yağış alması tankları ilerletmekte işkence haline getirebilir. Tankınız çamura saplanırsa şayet benden söylemesi yanınızda odun bulundurmayı unutmayın.:trollface:

Burada ki köprülerin çok can alacağını düşünüyorum. Şöyle ki buraya daha çok sevgililerinden ayrılıp intihara gelenler mi dersiniz yoksa adrenalin tutkunları zevkine köprülerden atlayıp sevdiklerine güç gösterisinde bulunurlar mı dersiniz ne derseniz diyin bu köprüler birilerinin fena halde canını yakacak.:girl:

Harita içerisindeki diğer figürlerde gözümüzden kaçmadı.Üsteki dev yapı haritaya görkemli bir hava katmış.:B

   Gelelim güncellemenin diğer önemli bir eklentisine, yeni klan logoları ;
    Klanlarla gelen logolardan daha farklı olduğunu gördük daha renkli, daha canlı... Ama asıl tüm oyuncuların ve komutanların istediği kendi yaptıkları logoları klan logosu olarak görmek umarım Wargaming sesimizi duyar ve bu isteğimizi de bir gün yerine getirir.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder