1 Ekim 2016 Cumartesi

Twister CUP

WOT BLİTZ TWİSTER CUP


   Büyük gün geldi çattı. 3 saate yakın bir zaman sonra 512 Takım Avrupa 1. liği için boy ölçüşecek peki ilk gün neler olacak? İlk aşama 8'er takımlı 64 grup çekiliş ile belirlenecek ve tek maçlık lig usulüne göre maçlar oynanacak her takım 1 savaş yapıcak karşısındaki takım ile galibiyet alan 4 puan beraberlik ve yenilgi durumlarında puansız şekilde devam edecek ve her grubun 1.si bir üst aşamaya geçmeye hak kazanacak.
   Bildiğiniz gibi bir çok Türk klanıda yarışmaya takım çıkarmış ve Wot Blitz tarihinin ilk turnuvasında iddialı bir şekilde devam ediyorlar. Tüm Türk klanlarına başarılar dilerim ve umarım bir değil birden çok Türk klanı önemli başarılar elde ederler. Facebook gruplarında tam bir şenlik havası hakim :P herkes birbirine başarı dilekleri diliyor. Turnuva sonuna kadar da böyle devam edeceğini temenni ediyorum. :)
   Daha öncede bildiğiniz gibi Kış Manevraları yarışması ile Avrupa da bir Türk klanı olarak ClanTurk bizi gururlandırmıştı. Bu yarışmada da bir Türk Klanının başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum.
   Yarışma bittikten sonra tüm grupları ve 1.leri blogumda düzenleyip yayınlayacağım takipte kalın! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder