9 Aralık 2015 Çarşamba

2.4 Güncellemesi

Yeni Bir Güncelleme

   2.4 güncellemesi bizlere neler sunuyor bir bakalım. Güncelleme gibi güncelleme diye bu güncellemeye denir. Yeni bir ırk, yeni bir harita ve yeni bir harita düzenlemesi birbirinden güzel bu yenilikleri gelin yakından inceleyelim.:)


Japon ırkı geldi bildiğiniz gibi Japonları severim çok çalışkan insanlardır ve bu zeka ürünü tankları sayesinde savaş meydanlarında boy gösterebilirsiniz. :izmena:


Stb-1 bu dalın 10 tier tek tankı orta tank olması nedeniyle zırh açısından sıfır diyebiliriz fakat bu sizi yanıltmasın hızı ve kıvraklığı bu eksiğini çok rahat kapatıyor. Genel itibariyle Almanların leopard1'ine benzettiğim bu tank alınmaya değer gözüyle bakanlardanım hiç çekinmeden yürüyün bu daldan :teethhappy:



Veeeee o çok beklenen şehir haritası Himmelsdorf :B

Tabi ki Blitze uyarlama açısından çok değişikliğe uğramış olabilir ama bu sizi yanıltmasın sonuçta şehir olması bizi bizden alıyor diyebiliriz.:trollface:

Haritada ilk defa oynadığınızda sakın tek gitmeyin! Her zaman olduğu gibi bu hataya bugünde düştüm ben kendimi birden 7 tankın arasında buldum.:teethhappy:


Çan çin çun map'i olarak tabir ettiğim bu haritayı geniş çaplı bir değişikliğe uğratmışlar sanki yeni bir harita izlenimi yaratan bu yeni çan çin çun çok güzel olmuş çok daha iyi bir savaş dinamiği oluşturmuş :justwait:

Wg'ye seslenme; Bize böyle güncellemelerle gelin artık.:teethhappy:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder