29 Nisan 2016 Cuma

REHBER 1

Harita Kullanımı 

   Evet arkadaşlar bugünden itibaren rehberlerle oyunda zafere giden yolda nelere dikkat etmemiz gerekecek ve oyuna yeni başlayanlara oyunu öğretici yazılar yazmaya başlayacağım.Öncelikle genel olarak her haritada uygulayabileceğiniz bir kaç taktik vereceğim.

   İlk olarak yapılan en büyük hata tek hareket etmektir. Tek hareket edilen bir oyun olsaydı bu oyun takımlar halinde 7v7 savaşlar şeklinde yapılmazdı. Takım arkadaşlarınızla haberleşerek oyunun taktiğini yapmak çok önemli oyuna girer girmez 4 5 saniyede gruplara ayrılmak sizi zafere götürecek önemli bir faktör . 1 2 örnek vermek gerekirse baktınız med yolunda tek kaldınız gitmeyin niye işinizi şansa bırakıyorsunuz ki önünüze ya bir ordu çıkarsa kaçarken dötünüze dötünüze vurunca ozaman görürsünüz siz:) Gidin takım heavy arkadaşlarınızın arkasında hızınızı kullanarak vur kaç taktiği uygulayın.  

4 yorum:

  1. Heavy lerin arkadindan gitmek yerine onlara atis destegi verebilecek orta bolgeyete gitmek daha mantikli degil mi? Hem ustune basan tankalar olursa heavylere yaklasip dusmani kendi takimina yedirebilirsin.

    YanıtlaSil
  2. Benim orada demek istediğim heavylerin yüzyüze çarpıştığı bir yerde arkadan tek med olarak vur kaç taktiği ile düşmanı eritmekdi tabi her map için bunun uygulanması zor olabilir bu yüzden her mapin ayrı analizini yapacağım ileriki zamanlarda böylelikle daha uygun sonuç elde etmiş oluruz.

    YanıtlaSil
  3. eline sağlık onur güzel bir yazı olmuş..

    YanıtlaSil